Naţionala U21 joacă, în direct la TVR, cu Finlanda şi Maroc. Articol de Mihaela Berinde

https://blog.revistaderecenzii.com/

În drumul către EURO 2023, Naţionala U21 joacă, în direct la TVR, cu Finlanda şi Maroc

Naţionala de Fotbal U21 a României întâlneşte reprezentativa similară a Finlandei vineri, 25 martie, de la ora 17.15. Meciul de pregătire pentru EURO 2023 se vede în direct la TVR 1. Marţi, 29 martie, ora 17.00, tot în direct la TVR 1: Maroc U21 – România U21.

Campania de pregătire a „Tineretului” pentru EURO 2023 continuă în această primăvară cu două partide împotriva reprezentativelor similare din Finlanda şi din Maroc. România U21 – Finlanda U21 este primul meci de fotbal care se joacă pe noul stadion Arcul de Triumf şi pe care telespectatorii TVR 1 îl vor putea urmări în direct vineri, 25 martie, de la ora 17.15, cu comentariul jurnaliştilor TVR Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos. La finalul partidei, de la 19.15, aflăm impresii la cald ale jucătorilor şi antrenorilor în „Studio Fotbal U21”, moderat de Costin Deşliu. Celălalt meci – Maroc U21 – România U21 – va avea loc în deplasare, la Rabat şi va putea fi văzut de asemenea la TVR 1: marţi, 29 martie, începând cu ora 17.00, cu Emil Hossu-Longin la microfon. 

„Naţionala antrenată de Florin Bratu trebuie să se strecoare printre meciurile din preliminariile CE 2023 pentru a găsi adversari. Pe 24/25 şi 28/29 martie sunt programate dueluri importante în cele 9 grupe. Sunt 53 de echipe naţionale angrenate în calificările turneului final european, care va fi găzduit anul viitor de România şi de Georgia”, explică Emil Hossu-Longin, jurnalistul TVR care va comenta partida.

Finlanda, adversarul cu care tricolorii vor juca vineri, 25 martie, e în grupa A şi are meci oficial pe 29 martie, cu Croaţia. „Selecţionerul Juha Malinen are la dispoziţie câţiva jucători foarte interesanţi: portarul Viljami Sinisalo, de la Aston Villa, mijlocaşii Julius Tauriainen (Freiburg) şi Naatan Skytta (Toulouse), atacantul Eetu Moemoe, de la Lecce, cu care forţează obţinerea locului secund în grupă”, adaugă comentatorul sportiv.

Florin Bratu a convocat pentru această dublă, cu Finlanda – la Bucureşti şi cu Maroc – la Rabat, 6 jucători noi. Apar pentru prima oară în lot Marius Leca (Dunărea Călăraşi), Tudor Telcean (Şelimbăr), Iulius Mărginean (Messina), Mihai Lixandru (Mioveni), Daniel Birligea (CFR Cluj) şi Constantin Grameni (Farul).

Turneul final al Campionatului European U21 va avea loc anul viitor în România şi în Georgia.


credit foto: frf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *