Noi sezoane pentru două emisiuni îndrăgite – de vineri, la TVR 2:

diana-cavallioti-dragos-huluba-1

corina-danila-mirela-si-valeria-stoian-1

Noi sezoane pentru două emisiuni îndrăgite – de vineri, la TVR 2:

„IERI-AZI-MÂINE”-cu Corina Dănilă şi „Gala umorului”-cu Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba

 

Din 21 octombrie, la TVR 2 puteţi urmări, în fiecare vineri, două programe îndrăgite şi apreciate de telespectatori. De la ora 16.10, emisiunea IERI-AZI-MÂINEcu Corina Dănilă revine cu un nou sezon şi un nou format, iar de la ora 22.10, vă distraţi urmărind „Gala umorului”, cu Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba într-un nou sezon al emisiunii care, din această toamnă, este difuzată de TVR 2.

 

Din 21 octombrie, emisiunea „IERI-AZI-MÂINE”, spectacolul „amintirilor pentru viitor”, vine cu noutăţi: va avea o durată de 100 de minute, iar alături de Corina Dănilă, în platoul emisiunii cu public, vor fi prezente şi noile sale„ajutoare”, talentatele actriţe Mirela Stoian şi Valeria Stoian.

În prima ediţie, de la ora 16.10, ne întâlnim cu „bardul” Tudor Gheorghe cu taraful şi invitaţii săi surpriză. „Şi în acest sezon, în platoul emisiunii se va cânta live. Trupa 2ZECE va însoţi muzical fiecare prezenţă, surprizele vor fi multe şi diferite,  iar noi aşteptăm cu emoţie ca aplauzele din platou să fie completate de cele de acasă. Multe generaţii se vor întâlni în această emisiune care, nu întâmplător, se intitulează IERI-AZI-MÂINE”, spune producătoarea Carmen Movileanu.

Tot din 21 octombrie,  în fiecare vineri de la ora 22.10, la TVR 2 puteţi urmări Gala umorului. Emisiunea ajunsă la cel de-al 6-lea sezon este prezentată de tinerii şi simpaticii actori Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba. Respectând formatul consacrat, programul continuă să ofere  o selecţie a celor mai apreciate momente „de aur” ale divertismentului românesc de televiziune, păstrate în Arhiva TVR. Şi la fel ca şi până acum, nu vor lipsi scenetele cu „umor la zi”, structurate tematic pe anumite idei comice, cum ar fi: „Fie pâinea cât de rea, tot ţi-o fură cineva”, „Cum îţi aşterni, cum vine altul şi se culcă în locul tău”, „Eu cu cine votez, neicuşorule? ”

 

2 comentarii la „Noi sezoane pentru două emisiuni îndrăgite – de vineri, la TVR 2:

 1. Umorul – dulce libertate …

  Îţi găseşti în lume locul,
  Cum şţii să te …joci cu focul,
  Stai aproape – firesc – arde,
  Dar… -îngheţi – de stai departe!

  Petre Cazangiu

 2. Laudă Uriașului din Podari:Ieri-Azi-Mâine!

  Înălțați-mă în zbor,
  Spre cel mai SFINȚIT IZVOR…
  Și-mbătați-mă cu Dor –
  Din Cântecul lui Tudor!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.