Paula Seling a primit o nouă provocare – duminică, la TVR2

paula_oare-ce-pedeapsa-sa-ii-pregatesc-lui-ovi

Paula Seling face faţă unei noi provocări

Şi lucrează, pentru o zi, pe şantier – imagini duminică, la „Duelul pianelor”

Din nou, săptămâna trecută roata norocului s-a întors – şi l-a ajutat de această dată pe Ovi să câştige competiţia amicală a emisiunii „Duelul pianelor”. Şi pentru că ultima lui provocare a fost să se descurce cu acul de cusut, acum şi el a provocat-o pe Paula să se descurce într-o meserie foarte grea – şi anume să lucreze pe un şantier de construcţii.

Aşa se face că artista s-a echipat corespunzător şi a început să descifreze tainele artei cu mistria… Dar cu răbdare şi ambiţie, Paula a demonstrat că nu se descurajează în faţa greutăţilor de tot felul. A învăţat să pregătească mortarul, să fixeze cărămizile şi cum să verifice că a lucrat (cât mai) corect. Dar cea mai plăcută activitate a fost, totuşi, pauza de masă  – când gustarea a fost „condimentată” cu gânduri „dulci” de răzbunare…

Care au fost acestea şi cum este decisă Paula să câştige competiţia de duminică, aflaţi la TVR 2 şi TVR HD urmărind în 4 decembrie, de la ora 16.00, o nouă ediţie de „Duelul pianelor” – cea mai savuroasă emisiune care vă aduce mult umor, talent şi muzică bună. 

Adrian Enache va arbitra o competiţie în care, alături de Paula şi Ovi, vor intra de această dată Medeea Marinescu, Tavi Colen, Cristina Vasiu şi Petrica Mâţu Stoian.

 paula-pe-santier3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.