„Pescar hoinar” aduce CN de Spinning 2017 pe TVR 2- duminică, de la ora 10.00

 

Pescar hoinar” aduce Campionatul Naţional de Spinning 2017 pe TVR 2

Despre cum se antrenează elita pescarilor de spinning şi capturile record de pe Lacul Săruleşti aflaţi duminică, de la ora 10.00, la TVR 2 şi TVRHD

Cei mai experimentaţi pescari sportivi şi-au dat întâlnire la Campionatul Naţional de Spinning – pescuit la răpitori cu năluci din barcă, un adevărat maraton a cărui prima etapă s-a desfăşurat pe lacul Săruleşti. Competiţia ţinută în paradisul şalăilor şi bibanilor nu a fost lipsită de peripeţii, iar echipa emisiunii “Pescar hoinar” a surprins la Săruleşti cele mai importante momente.

Eugen Roibu, Victor Ţăruş şi Ştefan Stoica, prezentatorii emisiunii, vor aduce telespectatorilor în ediţia din data de 16.07.2017 (respectiv 23.07.2017) pe TVR2 şi TVRHD poveştile trăite alături de elita de spinning din România. „Acum se pescuieşte modern, iar cei mai avantajaţi concurenţi au fost cei care la antrenamente şi-au setat GPS-urile pe punctele prinzătoare şi au ştiut să folosească monturile adecvate pentru pescuitul la agăţătură (monturi pe cârlige offset)”, spune Victor Ţăruş.

Duminică, de la ora 10.00, telespectatorii sunt invitaţi la antrenamentul oficial şi o parte din manşa întâi a la Campionatul Naţional de Spinning şi vor afla cum s-au descurcat concurenţii pe ploaie şi vânt. Mai mult, pasionaţii de pescuit vor admira captura concursului, un exemplar record de şalău de 87 de centimetri şi cca 5 kg şi vor afla câteva dintre trucurile folosite de campionii primei etape. Cea de-a doua parte a competiţiei de pe lacul Săruleşti va fi difuzată în emisiunea “Pescar Hoinar” din 23.07.2017, pe TVR2 şi TVRHD, de la ora 10.00

Speciile ţintă ale competiţiei de la Săruleşti au fost şalăii mai mari de 40 de centimetri şi bibanii de peste 20 de centimetri. Au participat 58 de echipe şi au fost prinşi peste 1.200 de şalăi. Dintre aceştia, 15 exemplare au măsurat peste 75 de cm. Emisiunea „Pescar hoinar” a fost realizată în coproducţie cu Liga Română de Spinning.

Producător: Ligia Baboş.

Un comentariu la „„Pescar hoinar” aduce CN de Spinning 2017 pe TVR 2- duminică, de la ora 10.00

 1. Orient Express întârziat, sine die…

  Pe noi, francofoni, în inimi cu cocarde –
  Cum alții nu găsești pe Steaua cea Albastră –

  De veacuri, rănită întrebare ne tot arde:
  – Vom demola, cândva , și Bastilia noastră?!…

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *