Reduceri de până la 33% pentru toate albumele de benzi desenate din colecția BD Junior

bd junior 20 lei

COMUNICAT DE PRESĂ

Reduceri de până la 33% pentru toate albumele de benzi desenate din colecția BD Junior, comandate de pe site-ul editurii Adenium

 

Colecția BD Junior apare la Editura Adenium și conține reinterpretări ale unor cunoscute povești și romane din literatura pentru copii, transpuse în benzi desenate originale, realizate în condiții grafice deosebite.

Începând cu data de 13 iunie 2016, toate albumele de benzi desenate din colecția BD Junior sunt disponibile, pentru comenzi de pe site-ul Adenium, cu reduceri de până la 33%: http://bit.ly/1tr3Xkx

Adrian Cioroianu : „Toată lumea are impresia că-l știe pe Ion Creangă. Dar să știți că pe măsură ce apar alte generații în școală, acestea sunt tentate mai mult de Harry Potter decât de Nică. Ion Creangă ajunge să li se pară un personaj de istorie antică. Benzile desenate, pot să promoveze interesul tinerilor pentru valorile fundamentale ale culturii române; nu doar ale literaturii, ci și ale istoriei, în egală măsură.” La Adenium au apărut două adaptări în benzi desenate după Ion Creangă:  Amintiri din copilărie. Povestiri – Benzi desenate (scenarii după Amintiri din copilărie, Păcală, Povestea unui om leneș,Prostia omenească, Moș Ion Roată și Cuza Vodă și Ursul păcălit de vulpe) și Povești. Album de benzi desenate (scenarii după Punguța cu doi bani, Capra cu trei iezi, Dănilă Prepeleac, Fata babei și fata moșneagului, Ivan Turbincă și Povestea lui Harap-Alb).

Castelul din Carpați este o adaptare în benzi desenate a romanului cu același nume de Jules Verne. Acțiunea se petrece într-un castel aflat în podișul Orgal, la câțiva kilometri de satul Verești din Transilvania, în inima munților. Locul este perfect pentru întâmplările istorisite în carte și nu rămâne decât să terminăm de citit albumul pentru a vedea dacă „există au ba duhuri la cetățuie”.

În volumul Abu Hasan – Povestiri și schițe. Benzi desenate, comicul de moravuri din schițele și nuvelele lui Caragiale, atât de actual și astăzi, este reprodus pentru prima dată în benzi desenate. Personaje precum Goe, Ionel, Bubico, Kir Ianulea și Abu-Hasan revin în prim-plan, oferindu-le copiilor o invitație la lectura operei marelui scriitor român, într-o superbă ediție de lux.

Toate ilustrațiile volumelor din seria BD JUNIOR sunt semnate de Șerban Andreescu.

Începând cu data de 13 iunie, orice volum din colecția BD Junior poate fi comandat de pe site-ul Adenium la un preț de doar 20 de lei.

Pentru a putea comanda de pe site-ul Adenium va trebui să vă creați un cont și apoi să puneți în coșul virtual cărțile care vă interesează. Finalizați comanda și primiți cărțile dorite.

Un comentariu la „Reduceri de până la 33% pentru toate albumele de benzi desenate din colecția BD Junior

 1. Așteptând tabloul cu Sânziene

  Vara iar e jucăușă,
  Râde azur și-n hohot plânge,
  Lanu-n pârg picură sânge,
  Maci în cete și-o …brândușă!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.