Sanda Ţăranu, Tudor Caranfil şi Doru Antonesi

Sanda Ţăranu, Tudor Caranfil şi Doru Antonesi – vin la  Arte, carte şi capricii”

În ediţia din această săptămână – sâmbătă, la TVR 2 şi TVR HD,

 

Sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 17.00, puteţi urmări o nouă ediţie a emisiunii “Arte, carte şi capricii” – cu cele mai interesante noutăţi şi evenimente culturale. Şi aşa cum v-aţi obişnuit, invitaţii din această săptămână sunt şi de această dată, personalităţi pe care nu aveţi voie să le rataţi. 

 

Astfel, la “Arte, carte şi capricii” vă puteţi întâlni cu (probabil) cea mai cunoscută crainică tv din toate timpurile, doamna Sanda Ţăranu, dar şi cu Tudor Caranfil şi Doru Antonesi – de la care vom afla care este secretul unei cariere de succes, cum se naşte un personaj cu priză la public sau ce se ascunde în spatele unei imagini… emblematice.

 

De la Tudor Călin Zarojanu, în rubrica sa “De ce-aş citi?” aflăm care este secretul unui volum de succes, iar de la Radu Preda, preşedintele Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc, aflăm argumente pertinente pentru înfiinţarea în România a unui muzeu al comunismului.

 

Tot în ediţia din această săptămână, trecem pragul expoziţiei-eveniment de la Naţionalul bucureştean unde, pentru prima dată, pot fi văzute în România lucrări de Andy Warhol, părintele pop art. În plus, Cătălina Filip ne aduce în reportajul său poveştile fotografului Mihai Barbu, autorul uneia dintre cele mai bine vândute cărţi de călătorie din România: „Vând kilometri”. Cartea a devenit o sursă enormă de ispiraţie pentru zeci de oameni care, din 2009 încoace, au pornit la drum, mânaţi de extraordinara poveste a călătoriei lui în Mongolia.

 

Iar dacă lumea din jur vi se pare haotică, echipa “Arte, carte şi capricii” vă sfătuieşte săstudiaţi fractalii – la expoziţia SEMNE ŞI SIMBOLURI, de la Muzeul de Artă populară NICOLAE MINOVICI,  deoarece fractalii ne arată ordinea şi splendoarea din haosul aparent al lumii din jur. Dacă nu sunteţi convinşi de acest lucru, atunci vă sfătuim să urmăriţi, pe îndelete şi cu atenţie, ediţia din 17 decembrie a emisiunii “Arte carte şi capricii”, de la ora 17.00, la TVR 2 şi TVR HD. 

 

Acest program poate fi urmărit şi online, pe portalul video TVR+.

Un comentariu la „Sanda Ţăranu, Tudor Caranfil şi Doru Antonesi

 1. Tardivă corectură

  – Zi-mi, Profule, -n prozodie,
  E enunț ( că-s cam uituc…):
  ,,De carte, nu mă usuc.” ?
  – Nu, fârtate, -i tragedie!

  Petre cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.