Teatrul în culise. Povestea continuă!

Teatrul în culise. Povestea continuă! 

 

 

NEWSLETTER TEATRUL IN CULISE

Ne bucuram sa fim din nou pe scena!
Pentru ca nu putem sa ne abtinem prea mult, incepand din Martie 2017 avem spectacole programate la Club A. Multumim domnului Mihai Ionescu si celor care si-au dorit ca aceasta colaborare sa existe si abia asteptam sa ne reintalnim cu voi in sala de spectacole.
Incepand din 10 Martie ne gasiti pe Blanari nr.14 in incinta Club A unde va veti bucura de spectacolele pe care le-ati indragit, dar si alte titluri noi pe care le pregatim pentru voi.
Va multumim pentru suportul vostru!

Vineri, 10 martie, ora 19:00

SCRISORI CATRE RITA: THE SHOW – comedie erotica

Scrisori catre Rita e povestea unei despartiri, care ar durea daca n-ar fi atat de hilara si care ar fi amuzanta daca nu ar durea atat. Nic e omul gratuit, fara obligatii si fara target, e antistarul, e ceea ce-si doreste cel mai mult societatea de azi sa marginalizeze. Nic povesteste; pentru ca daca nu o face, moare. Nic nu deranjeaza pe nimeni, desi langa el nu poti sta neutru. Iti vine sa-l bati, sa-l strangi in brate, sa-l speli, sa-l iubesti. Un singur lucru nu reusesti – sa-l ignori. Nic e vulgar pentru ca viata printre sfintii falsi il oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie sa le facem, desi… Nic e un mic Isus care ne spala de pacatul ipocriziei. (Stefan Caraman)

Mai multe detalii..aici.

Informații http://inculise.ro/
Rezervări 0735 026 762

Sambata, 11 martie, ora 20:00

CUM SE DUCE TOTUL DRACU’

Pe langa lucrurile frumoase dintr-o relatie, viata in doi inseamnă o adevarata lupta dusa pentru… nimic! Pentru ca si in cuplu te poti simti in competitie si-atunci scoti toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare si mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodata cine va castiga aceasta batalie a sexelor, dar spectacolul „Cum se duce totul dracu’” iti va arata cum si unde se desfasoara adevaratul razboi de gherila.

Mai multe detalii..aici.

Informații http://inculise.ro/
Rezervări 0735 026 762

Doza ta de entertainment se gaseste In Culise! Intra pe www.inculise.ro si gasesti toate informatiile necesare pentru o seara sau un eveniment reusit! Rezervari la 0735.026.762 sau pe site.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.