Teodora Roșu: COMUNICAT DE PRESĂ Actorii În Culise își petrec revelionul printre oameni

revelion ca altadata 2014.1.

COMUNICAT DE PRESĂ

Actorii În Culise își petrec revelionul printre oameni

 

Îți amintești de celebrele revelioane de altădată când te opreai în fața televizorului și nu-ți puteai dezlipi ochii de la scenetele cu marii actori? Din dragoste pentru ei și pentru atmosfera de neegalat a petrecerilor cu apropiații, 31 Decembrie 2014 este cel de-al treilea an în care actorii În Culise își petrec noaptea dintre ani alături de prietenii spectatori.

Gazdele ”Revelionului ca altădată” (live) vor fi Ionuț Iftimiciuc și Alexandru Minculescu, care au promis o petrecere de legendă cu glume proaspete, comedie de calitate, stand-up și multe alte surprize comice împreună cu Maestrul de Ceremonii Florin Frățilă și asistenta lor, Teodora. Actorii Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Paul Alexandru, Maria Popovici și Ștefan Nistor vor avea grija ca seara să fie cu adevărat specială, readucând la viață scenete celebre ale anilor ’80, dar și momente emoționante și romantice contemporane.

Revelionul trebuie să fie unic și original. Și suntem siguri că ai fost la munte, la restaurant, în club, la prieteni sau acasă cu televizorul. Acum poți să participi și tu la un revelion cu mari actori români, pentru că În Culise avem program de spectacol și comedie românească. Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise îți creează cel mai bun mix: prieteni, teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii și toate acestea ”fără număr”.

Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, și meniul artizanal –  o explozie de gusturi și arome tradiționale dar și preparate din bucătăria internațională sau gustări gătite pe loc de bucătarul nostru surpriză! Urechile îți vor fi răsfățate de cântece live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când DJ-ul se va ocupa de muzică. N-am uitat nici de produsele de cofetărie, artificiile și baia de șampanie de care o s-avem parte la miezul nopții.

Pe 31 Decembrie, începând cu ora 20:00, petrece alături de actorii Teatrului În Culise un Revelion ca Altădată la Imago Pub cu Scenă (Piața Națiunile Unite nr. 3-5)! Tu trebuie doar să trăiești revelionul, de restul ne ocupăm noi! Spectacol, muzică live, DJ, Open Bar şi Open Buffet până dimineaţa târziu.

*** BILETE ***
Biletele se pot achizitiona ulterior rezervarii de la IMAGO PUB – Piata Natiunile Unite nr. 3-5. Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau 0741.372.039
————————————————————
Până pe data de 15 Decembrie 2014 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 350 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 450 lei.
————————————————————

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *