Teodora Roșu: COMUNICAT DE PRESĂ Avanpremieră Cum se duce totul dracu’ – dragostea ca un câmp de luptă

10841460_10152911084414288_495488700_n

COMUNICAT DE PRESĂ

Avanpremieră Cum se duce totul dracu’ – dragostea ca un câmp de luptă

 

 

Luna Decembrie e bogată în spectacole noi marca În Culise  – Miercuri, 10 Decembrie, de la ora 19:00, te așteptăm la Imago Pub în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 la avanpremiera unei comedii viguroase despre viața în cuplu –  ”Cum se duce totul dracu’”.

 

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

 

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

 

Vă așteptăm Miercuri, 10 Decembrie, de la ora 19:00 in Piața Națiunile Unite nr. 3-5 (Imago Pub cu Scenă) să râdeți și să vă binedispuneți la avanpremiera comediei ”Cum se duce totul dracu’”.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.