Vania Pierșinaru: COMUNICAT DE PRESĂ COMMON LIVES – în avanpremieră În Culise

Common Lives mic

COMUNICAT DE PRESĂ

COMMON LIVES – în avanpremieră În Culise

 

Duminică, 8 Septembrie, ora 20:00, Teatrul În Culise prezintă în avanpremieră un spectacol despre viață, dragoste și moarte, exact așa cum se întâmplă pentru fiecare dintre noi: COMMON LIVES, de Theo Herghelegiu.

Motto: ”Poți spune ușor că universul n‑are nici un rost. Nimeni nu se va supăra. — Dar afirmă același lucru despre un individ oarecare; el va protesta și va lua chiar măsuri spre a te sancționa.

Așa suntem cu toții: ne scoatem din cauză cînd e vorba de un principiu general și nu ne e rușine să ne izolăm într‑o excepție.” (Emil Cioran – Amurgul Gândurilor)

Viețile oamenilor sunt atât de similare și ei nici măcar nu-și dau seama. Toți se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior și la final își dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbații și femeile din viața ta precum îți schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abții de la excese și mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 și mereu cu aceeași persoană și gata! ”Ești special”. Dar la final.. nu te deosebești cu nimic de ceilalți. Te naști, te consumi, îmbătrânești și faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născut.

O tragicomedie care reușește să stârnească în tine dorința de a te cunoaște mai bine și de a găsi acel sens al vieții de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, și te vei regăsi în neliniștile și absurdul personajelor. Dar așa e viața, absurdă. Și banală.

Spectacolul se bazează pe un text scris de Theo Herhelegiu, regia este semnată Cristian Bajora, iar din distribuție fac parte actorii Maria Popovici și Paul Alexandru. Video: Alexandru Minculescu, Tehnic: Bogdan Ionescu.

Duminică, 8 Septembrie, ora 20:00, vă așteptăm la un spectacol de teatru care poate să trezească în tine acea dorință de a face mai mult cu viața ta.

Rezervările se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

Mulțumim pentru susținere partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, Zile și Nopți, Orașum Meu, Ziarul Metropolis, Pelipscani.ro, România Liberă, Metropotam,ro, RoEvents, Calendar Evenimente, Port.ro, ArtWe, Modernism, ArtActMagazine, Anyplace.ro, IQool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *