Vania Pierșinaru: PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ – avanpremieră

Prostii sub clar de luna mic

COMUNICAT DE PRESĂ

PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ – avanpremieră

 

Teatrul În Culise te invită Vineri, 21 Martie, de la ora 19:00, la avanpremiera spectacolului Proștii sub clar de lună, de Teodor Mazilu. Un spectacol complet, un exemplu de divertisment de calitate care readuce în atenția publicului un important autor autohton, maestru al tipologiilor umane.

Proștii sub clar de lună este o comedie despre traiectoria pe care o urmează viața de cuplu, o imagine-metafora pentru o societate dezumanizată în care până și viața de familie se vinde și se cumpără cu o nonșalanță uimitoare.

Căutarea fericirii nu se sfârșește după căsătorie. O femeie care nu lucrează nu va fi niciodată prea încântată de faptul că soțul său își iubește meseria pe care o practică cu plăcere și uită că are acasă o prințesă de întreținut. Un bărbat arivist nu va fi niciodată prea încântat că soția sa îi oferă foarte multă iubire.. și cam atât. Și-atunci se produce ruptura în cele două cupluri din poveste – Gogu o părăsește pe Clementina pentru Ortansa, Ortansa îl părăsește pe Emilian pentru Gogu și cei doi se unesc sub semnul banului. Dar nu trăiesc fericiți până la adânci bătrăneți. Pentru că uneori fericirea nu înseamnă nici bani, nici iubire…

Regia spectacolului este semnată Cristian Bajora, iar pe scenă îi veți vedea pe Alex Vlad, Ioana Chelmuș, Ștefan Nistor, Alina Petrică și Laura Marin. Cu toții vă așteaptă Vineri, 21 Martie, de la ora 19:00, să vă delectați cu un spectacol în care totul este… comic.

Rezervările se fac la 021.320.20.59/0732.026.762 sau online pe www.inculise.ro.

 

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, București FM, Zile și Nopți, Orașul Meu, Ziarul Metropolis, Metropotam.ro, PeLipscani.ro, România Liberă, RoEvents, Calendar Evenimente, ArtWe, Port.ro, Concerte-azi.ro, IQool, Modernism, Diseară.ro, Anyplace.ro, ArtAct Magazine, MondenNews.com.

Un comentariu la „Vania Pierșinaru: PROȘTII SUB CLAR DE LUNĂ – avanpremieră

  1. Ar merita a actiune de popuraizare si in scoli, si universitati, macar, in Craiova, si imprejurimi. Poate sunt amatori. Desi imi imaginez cat costa biletul…
    Poate ii finanteaza cu bilete de trin, si mancare de post, si un pat de scanduri, cineva, si pe amaratii astia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.