Bianca Dinescu: Cabinetul Dr. Chiotea se deschide luni la TVR 1

https://blog.revistaderecenzii.com/

Dr. Chiotea

Din 18 octombrie, Dorin Chioţea ne surprinde cu o emisiune pe teme medicale, cu invitaţi specialişti şi soluţii reale. „Dr. Chioţea” este în direct de luni până miercuri, de la ora 13.00, la TVR 1.

Ştiaţi că Dorin Chioţea este de profesie medic? Chiar dacă între timp s-a specializat în jurnalismul sportiv, el nu şi-a uitat prima iubire, astfel că, din 18 octombrie, ne aşteaptă la „cabinetul” de la TVR 1, de luni până miercuri, de la 13.00. „Dr. Chioţea” este o emisiune medicală, foarte bine ancorată în realitate, ce îşi propune să vină cu soluţii şi să-i îndrume pe cei care caută răspunsuri pe calea corectă.

Dr. Chioţea îţi intră în casă de luni până miercuri, la TVR 1, de la ora 13.00. Vei face echipă cu medici redutabili, vei fi la curent cu noutăţi şi vei întâlni oameni non-conformişti. Vei vedea locuri interesante şi vei afla despre fapte bune. Nu, nu e doar o emisiune despre sănătate, ci un program despre tine. Un prieten. Poate singurul!”, spune Dorin Chioţea, gazda şi totodată cel căruia îi aparţine şi conceptul emisiunii.

La „Dr. Chioţea” vor veni, în fiecare zi de luni până miercuri, specialişti recunoscuţi din domeniul medical, care ne vor împărtăşi experienţele lor privind diferite cazuri medicale şi soluţiile concrete găsite pentru tratarea lor. Vom fi la curent cu pulsul străzii şi cu părerile oamenilor despre temele abordate şi vom avea parte de surprize, totul într-un ton optimist, pozitiv şi relaxat. Fără anchete, doar cu soluţii, ne asigură echipa emisiunii.

Luni, la 13.00, dr. Irinel Popescu, coordonator al Clinicii de Chirurgie şi Transplant Hepatic de la Institutul Clinic Fundeni, dialoghează cu Dorin Chioţea despre bolile ficatului și rolul alimentației în păstrarea sănătăţii. Iar pentru că octombrie a fost declarată luna prevenţiei cancerului mamar, scriitoarea şi regizoarea de teatru Chris Simion ne împărtăşeşte propria experiență, din perspectiva fostei paciente, care a reuşit să depăşească această boală. Tot luni, urmărim un reportaj realizat la Serviciul de Ambulanţă din Bucureşti, unde Dorin Chioţea încearcă să ne prezinte o frântură din munca celor care fac această meserie ce presupune atâta dedicare şi responsabilitate – acum, poate, mai mult ca oricând. Ce se întâmplă din momentul în care telefonul sună în dispeceratul ambulanței și până în momentul în care echipajul pornește spre un posibil pacient Covid, vedem în reportajul lui „Dr. Chioțea”.

Avem, aşadar, programare la „Dr. Chioţea”, singurul doctor care ne intră singur în case şi pe care îl vom aştepta cu plăcere. Din 18 octombrie, de luni până miercuri, de la ora 13.00, la TVR 1.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.