Bianca Dinescu: Școala în pandemie

https://blog.revistaderecenzii.com/

Şcoala în pandemie, în dezbatere la „Referendum”. Fizic sau online?

După ce a stârnit numeroase reacţii cu prima ediţie a emisiunii de la TVR 1, Mihai Rădulescu invită telespectatorii la vot pe un subiect la fel de arzător. „Referendum” se vede în direct la TVR 1, luni, la ora 21.00.

Sunteţi de acord ca, în actualul context pandemic, şcolile să poată decide singure trecerea parţială sau totală în online?” Este întrebarea pe care Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii „Referendum” o adresează, luni seară, telespectatorilor TVR 1. După o primă discuţie pe tema certificatului verde, care a declanşat numeroase reacţii în mediul online, controversa pe care o abordează ediţia a doua a emisiunii, difuzată în direct pe 18 octombrie, este legată de şcoala în valul 4 al pandemiei covid-19.

„E o adevărată furtună de mesaje şi replici în spaţiul public, îndeosebi în grupurile de părinţi de pe reţelele sociale, în legătură cu modul în care trebuie reglementată activitatea şcolară în momentul de faţă. Cât online, cât la clasă, cine trebuie să ia decizia şi în funcţie de ce. Vom aduce şi noi în studio reprezentanţi ai părţilor aflate în dispută: reprezentanţi ai autorităţilor, ai asociaţiilor de părinţi şi de elevi, psihologi, specialişti în domeniu”, anunţă Mihai Rădulescu.

Telespectatorii sunt invitaţi să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pentru invitaţi pe stiriletvr.ro şi hotnews.ro, unde, începând de luni, de la ora 21.00, vor putea şi vota DA sau NU, ca răspuns la întrebarea ediţiei. Evoluţia votului va fi prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul îl aflăm în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

Sondajul demarat în prima ediţie continuă încă pe platforma partenerului media hotnews.ro, iar rezultatul final va fi anunţat luni seară, când Mihai Rădulescu va face cunoscut telespectatorilor şi ce urmează să se întâmple cu voturile exprimate de participanţii la „Referendum”.

„Referendum” e una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional. ​

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.