FESTIVALUL NAŢIONAL DE POEZIE „ION BUDAI DELEANU”EDIŢIA a III-a

Festivalul Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu”ediţia a III-a

Am găsit, îl postez pentru cei care mai au inspiraţie şi timp.

Cenaclul Literar „Ion Budai Deleanu” din Geoagiu împreună cu Primăria şi Consiliul Local al oraşului Geoagiu, Liga Scriitorilor din România-filiala judeţului Hunedoara, Colegiul Tehnic Agricol „Alexandru Borza” din Geoagiu şi Asociaţia Florema Design din Orăştie organizează în perioada 23-25.08.2013 cea de-a treia ediţie a Festivalului Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu”.

Se vor trimite trei poezii. O poezie va avea ca temă Aurel Vlaicu, iar celelalte două vor fi cu temă liberă. Comisia de jurizare va fi alcătuită din trei membri care se vor stabili ulterior.

Perioada de înscriere: 01.02.2013-01.07.2013,data poştei.

Textele trimise nu trebuie să fi fost publicate până la data premierii, 24.08.2013.

Poeziile se vor trimite în trei exemplare tehnoredactate computerizat, însoţite de un motto.

În alt plic separat se vor trece datele participanţilor: Nume şi prenume; Adresa exactă: localitatea, strada, numărul, blocul, scara, etajul, apartamentul, judeţul, codul poştal, numărul de telefon, faxul, e-mailul.

Materialele vor fi trimise pe adresa:
Şimonaţi Claudiu Nicolae,
str.Calea Romanilor, nr.112,
C.P.335.400,
Loc.Geoagiu,
Jud.Hunedoara,
cu menţiunea: Pentru Festivalul Naţional de Poezie „Ion Budai Deleanu”ediţia a III-a.

Relaţii suplimentare la e-mail: [email protected]

La concurs pot participa poeţi de peste tot din ţară, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România sau Ligii Scriitorilor Români. Poeţii din judeţul Hunedoara nu au dreptul de a participa la acest concurs.

ATENŢIE!!!
Cei care vor înscrie texte care nu le aparţin sau părţi copiate, vor fi descalificaţi din concurs.
Organizatorii pot, de asemenea, să descalifice oricare concurent care nu dă dovadă de bun simţ, respect şi decenţă în comunicarea cu organizatorii, coordonatorul de proiect, juriul etc.

Înscrierea în concurs reprezintă dovada acceptării termenilor şi condiţiilor festivalului şi asumarea obligativităţii respectării lui!

Precizări suplimentare:
-Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi telefonic sau prin e-mail în timp util, pentru a fi prezenţi la decernarea premiilor.
-Cheltuielile de cazare şi masă pe perioada desfăşurării Festivalului vor fi suportate de către organizatori. Costurile de transport vor fi suportate de către fiecare participant.

Coordonatorul proiectului: Dipl. ing. Claudiu Nicolae Şimonaţi e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *