George Dumitrescu vine la TVR 2

george-dumitrescu-2

George Dumitrescu vine la TVR 2 

 

Galeria vedetelor TVR 2 din noua Grilă de programe se completează, din această toamnă, cu George Dumitrescu – cunoscut şi îndrăgit de publicul din România.

Având o experienţă de 20 de ani de televiziune, George a fost editor, producător sau prezentator în principalele programe informative de la mai multe posturi de televiziune importante. A fost director de ştiri, a moderat dezbateri pe teme sociale şi politice şi a realizat emisiuni de campanie electorală. Mai mult, George a prezentat şi programul economic “Capital TV” realizat în colaborare cu prestigioasa revistă dar şi o emisiune portret dedicata personalităţilor culturale de la noi.

 

Din această toamnă, telespectatorii TVR 2 se vor bucura de tot acest “bagaj” de experienţă, profesionalism şi talent jurnalistic pe care George Dumitrescu îl va aduce în noul său program. Televiziunea Română rămâne un reper de echilibru şi calitate editorială. Noul management are o şansă reală de reaşezare la adevărata ei valoare a Televiziunii publice. Iar eu cred în această şansă, declară George Dumitrescu, cel mai nou membru al echipei TVR 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.