Mariana Rusen: Joi porniti „Hai Hui” cu Marina Almasan si invitatii ei- de la 20.10 la TVR2 si TVRHD

Marina Almasan foto credit TVR

Din 16 octombrie, Marina Almăşan vă invită să porniţi, în fiecare săptămână, „Hai Hui”

 

Urmărind cea mai nouă emisiune a sa difuzată joia, de la ora 20.10, la TVR 2 şi TVR HD

 

Andreea Marin, Adelin Petrişor, Dragoş Anastasiu, Adrian Enache şi – invitatul special al acestei ediţii – Ambasadorul Republicii Federale Nigeria la Bucureşti sunt primii care au acceptat provocarea Marinei Almăşan de a porni, împreună, „Hai Hui”.

Acesta este titlul celui mai nou program tv dedicat, de Marina Almăşan şi echipa sa, celor care doresc să călătorească prin lume dar nu au această posibilitate.

Din această toamnă, în fiecare săptămână, în direct la TVR 2 şi TVR HD, la „Hai Hui”, telespectatori au posibilitatea să străbată continentele şi să afle tot felul de detalii exotice – de la invitaţii speciali ai fiecărei ediţii. Este vorba de personalităţi din toate domeniile, români şi străini, care fie îşi prezintă ţările, fie îşi povestesc impresiile şi aventurile din călătoriile lor.

Iar pentru că „Hai Hui” este un show cu public transmis în direct, telespectatorii pot interacţiona cu echipa şi cuinvitaţii emisiunii şi pot participa la concursurile cu premii inedite.

Din emisiune nu va lipsi muzica străină şi nici aromele culinare exotice, pentru că la „Hai Hui” invitaţii străini vor prezenta şi diverse reţete tradiţionale din ţările lor. Primul care va găti în platoul emisiunii este Excelenţa Sa domnulOkechukwu Fidelis MUOH, ambasadorul Nigeriei la Bucureşti. Acesta va fi ajutat de soţia sa, dar condiţia pentru a găti în emisiune o mâncare tradiţională a fost ca Marina Almăşan să înveţe câteva cuvinte în limba nigeriană. Ce au păţit, din această cauză, colegii Marinei Almăşan şi cum se va descurca ea în faţa acestei provocări lingvistice, rămâne să aflaţi joi, în transmisiune directă, la prima ediţie a emisiunii „Hai Hui”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *