Mariana Rusen: Ioan Gyuri Pascu vine, diseara, la TVR 2 la „Omul cu chitara”

Omul cu chitara Ioan Gyuri Pascu2

Ioan Gyuri Pascu este invitatul special al emisiunii „Omul cu chitara”, la TVR 2

 

În această seară, Ducu Bertzi şi Eveline Păuna vor avea o ediţie cu mult umor, dar şi cu multe noutăţi

 

Joi, 16 octombrie, de la ora 23.00, invitat special la „Omul cu chitara” este îndrăgitul artist Ioan Gyuri Pascu.

Va fi o ediţie plină de umor şi surprize în care, aşa cum un diamant îşi arată diversele faţete, Ioan Gyuri Pascu va face dovada talentului său artistic multiplu ca actor, muzician, scriitor, compozitor.

Astfel, telespectatorii vor afla ce legătură are Ioan Gyuri Pascu cu şoricelul mexican Chilli Ramirez şi Motanul descălţat şi vor audia câteva dintre ultimele sale piese care urmează să apară, în viitorul apropiat, pe un nou album.

Gazdele Ducu Bertzi şi Eveline Păuna au pregătit oaspetelui imagini de arhivă cu Ioan Gyuri Pascu, ocazie pentru acesta de a depăna amintiri despre locurile inedite în care a cântat, despre chitara preferată şi, mai ales, despre cariera sa.

Din această săptămână, emisiunea „Omul cu chitara” are o nouă rubrică – un test fulger pentru invitat în care acesta trebuie să răspundă la câteva întrebari inedite. În plus, tot ca o noutate, una dintre melodiile invitatului va fi subtitrată oferind fiecărui telespectator un exerciţiu de karaoke nocturn.

Vă reamintim că toate melodiile vor fi postate pe pagina de facebook  a emisiunii „Omul cu chitara la TVR 2 , iar cea care primeste cele mai multe likeuri intră în competiţia pentru Trofeul Omul cu chitara”.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *