Mariana Rusen: Liana Stanciu vorbește cu Sorin Oprescu, Vaya con Dios, BZN …

liana stanciu cu oprescu1

Sorin Oprescu, Vaya con Dios, BZN şi multe alte surprize la „Arte, carte şi capricii”

 

În această sâmbătă, de la ora 19.00, la TVR 2 şi TVR HD

 

Cea de-a doua ediţie a emisiunii culturale Arte, carte şi capricii”, ce o are ca gazdă pe Liana Stanciu, vine în această săptămână cu noi subiecte de mare interes.

 

Astfel, Vaya con Dios ne oferă un interviu în exclusivitate despre cariera impresionantă, iar trupa BZN este prezentă în emisiune cuvideoclipul filmat în Romania al piesei lui Dan Spătaru ”Drumurile noastre” – într-o nouă interpretare.

Şi pentru că tema acestei ediţii este aniversarea a 555 de ani de atestare documentară a Bucureştiului, Liana Stanciu nu a pierdut ocazia de a sta de vorbă cu un invitat special – primarul general al capitalei, dl.Sorin Oprescu.

Informaţiile teatrale din această săptămână vin de la Teatrul Naţional Bucureşti care a deschis o nouă stagiune cu piesa „Butoiul cu pulbere”,în regia lui Felix Alexa şi de la Teatrul de Artă Bucureşti care a avut recent premiera „Moartea pentru patrie”, de Mihai Ignat, în regia lui Alex Maftei.

Tabloul de ştiri culturale este completat cu informaţii de la Bienala Naţională de Arhitectură şi de la cea de-a VI-a ediţie a evenimentuluiToamna Barocă desfăşurat la reşedinţa de vară a Baronului Samuel von Brukenthal din Avrig.

 

Iar dacă pe lângă toate aceste subiecte doriţi să vizionaţi şi reportajele speciale realizate la Gala Cortez (din 10 octombrie) de la Sala Radio, precum şi în culisele celui mai recent proiect marca Cătălin Mitulescu: pelicula Rumeno, atunci nu pierdeţi ediţia de sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 19.00 a emisiunii  Arte, carte şi capricii”.

 

 

Despre emisiune

Arte, carte şi capricii” este un magazin cultural urban care, din această toamnă, promovează şi reflectă viaţa artistică şi culturală din Bucureşti şi din ţară. În fiecare ediţie, invitaţii Lianei Stanciu sunt principalii protagonişti ai celor mai importante şi recente evenimente culturale.

 

Arte, carte şi capricii” este un magazin dinamic, divers şi interesant, puternic informativ, cu reportaje şi ştiri din lumea culturală, cu teme în dezbatere împreună cu invitaţi săptămânali, precum şi cu cele mai neaşteptate propuneri pentru petrecerea timpului liber.

 

Programul poate fi urmărit şi online, pe TVR+.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *