Mariana RUSEN: TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte!”

Citeste Romaneste

TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte”

 

 

 

TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte”, dedicată promovării literaturii româneşti şi a scriitorilor români contemporani. Campania se derulează pe TVR 2 şi online, pe pagina de Facebook a acestui post.

În cadrul campaniei, TVR 2 va difuza săptămânal – sâmbăta, după filmul de Oscar – o emisiune în care va fi prezentat un scriitor român contemporan şi cea mai nouă carte a sa.

 

Programul este prezentat de Ioan Buduca – eseist, publicist şi critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România. „Ne propunem să creştem interesul telespectatorilor pentru literatură şi scriitorii români contemporani şi să-i îndemnăm la lectură”, a declarat Ioan Buduca, prezentatorul emisiunii. „Campania <Citeşte româneşte> este parte a misiunii publice a TVR de educare a publicului şi de promovare a valorilor româneşti autentice”, a adăugat Buduca.

 

La sfârşitul fiecărei luni, TVR va organiza un concurs cu premii constând în cărţi cu autograf din partea autorilor prezentaţi.

Prima ediţie va fi dedicată scriitorului Radu Aldulescu şi volumului său „Cronicile Genocidului” şi va fi difuzată sâmbăta aceasta, după filmul de Oscar, la TVR 2.

Un comentariu la „Mariana RUSEN: TVR 2 lansează campania „Citeşte Româneşte!”

  1. Doresc şi eu sa particip la campania Dvs.
    Va rog sa-mi indicati modalitatile de acces.
    Numai bine
    Virgil Rîăzeşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.