Mihaela Berinde: Un taraf de fete

Iuliana si taraf de fete

Un taraf de fete și un economist cu master, în competiție la „Vedeta populară”

Iuliana Tudor ne promite o nouă seară plină de emoție și bucurie, la cea de-a doua ediție a sezonului 5 „Vedeta populară”. Emisiunea se vede la TVR 1, duminică, 18 octombrie, de la ora 21.00.

Și-a dorit atât de mult să ajungă la „Vedeta populară”, încât a venit de trei ori la preselecții! Și pentru că a treia oară a fost norocoasă, o vom vedea pe tânăra din Târgu Mureș duminică, 18 octombrie, de la ora 21.00, urcând pe scenă alături de Iuliana Tudor, la cea de-a doua ediție a sezonului 5 al emisiunii.

Căsătorită de curând cu colegul de clasă din școala generală, care o susține să îmbrățișeze cariera muzicală pe care și-o dorește, prima concurentă are de înfruntat adversari bine pregătiți și talentați.

Fost șef de promoție și cu master în economie, al doilea concurent crede că viața este frumoasă, chiar și după ce a fost lovit în nenumărate ocazii. Bucovineanul de 25 de ani și-a pierdut mama și bunicul la o distanță de doar câteva luni, când el avea 8 ani, rămânând în grija bunicii materne. Luna trecută, și-a întemeiat însă propria familie, iar acum singurele dispute sunt asupra… numărului și sexului viitorilor copii.

Banatul este reprezentat de o tânără din Caraș Severin, care a hotărât să devină cântăreață când avea… 5 ani. A copilărit la sat cu cele două surori și cu părinții, care au muncit din greu pentru a le vedea realizate. Prin muzică, reușește să-și facă fericiți părinții, care plâng de bucurie când o aud cântând. Să vedem dacă reuşeşte să îi impresioneze şi pe cei de acasă, duminică seară, la „Vedeta populară”.

Din dorința de a-și căuta un costum tradițional cât mai frumos, următoarea concurentă și-a luat mama de mână și a început să caute prin satele de pe Valea Târnavelor. Rezultatul? A strâns peste 1000 de costume, veselă, mobilier, fotografii și a făcut o expoziție etnografică, la Dumbrăveni, într-un grajd renovat din curtea bisericii une tatăl ei este preot. Cu ce costum ne va lua ochii duminică seară, rămâne de văzut.

La doar 18 ani, ultima concurentă a serii este solistă, dar și instrumentist la cobză, caval, fluier și nai în taraful „Florile-n crâng” al Colegiului Național Pedagogic „Ștefan Velovan” din Craiova, la care învață. De altfel, colegele din taraf au hotărât să o susțină și în această probă a talentului, urcând alături de ea pe scena „Vedeta populară”.

Cei cinci concurenți sunt susținuți, în această ediție a emisiunii, de Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist „Izvoare Dobrogene” din Constanța, a Centrului Cultural Teodor Burada, dirijor Cristian Obrejan.

Cinci tineri cu visuri mari, talentați și dornici să devină „Vedeta populară” a anului 2020, ne așteaptă la TVR 1, de la ora 21.00, alături de Iuliana Tudor, la o seară de cântec și bucurie. Care dintre ei va reuşi să obţină mult râvnitul loc în semifinală vom vedea duminică seara, când toată România e populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.