România-Serbia, 2 meciuri istorice pentru CE Handbal- joi și duminică la TVR2 (tur și retur)

Transmisiuni istorice la TVR 2: lupta României cu Serbia, pentru calificarea, după 22 de ani, la Campionatul European de Handbal Masculin!

Joi, 4 mai, de la ora 20.00, TVR 2 transmite în direct de la Sala Lascăr Pană din Baia Mare, meciul pe care naţionala de handbal masculin a României îl susţine cu puternica reprezentativă a Serbiei, în Grupa 2 preliminară de calificare la Campionatul European din 2018.

Returul partidei va putea fi urmărit tot la TVR 2 duminică, 7 mai, de la ora 21.00 – în transmisiune directă de la Kragujevac.

Dubla în general se anunţă foarte grea, mai ales că ei dau foarte mare atenţie României după primele rezultate din grupă. Astfel, ei şi-au adus toţi jucătorii valoroşi”, a susţinut Alexandru Dedu, preşedintele FR de Handbal.

O victorie joi a românilor ar însemna un pas decisiv pentru calificarea, după 22 de ani, la turneul final. Aşa cum a declarat preşedintele FRH Alexandru Dedu: „Chiar şi 3 puncte ne-ar putea califica” iar despre meciul de joi, acesta a precizat că:„nu am ales întâmplător Baia Mare, sunt mai mulţi factori care au dus aici: în primul rând, avem nevoie de public cunoscător care sesizează importanţa acestui meci, public care să fie lângă echipa naţională. În al doilea rând, Baia Mare este un oraş al handbalului, care trece printr-un moment nu tocmai fericit în momentul de faţă şi am vrut să arătăm sprijinul federaţiei şi faptul că ne pasă de ceea ce se întâmplă acolo. Iar în al treilea rând, a fost şi o alegere strategică fiindcă am vrut să fie cât mai departe de graniţa cu Serbia”.

Comentariul partidelor de joi şi duminică va fi asigurat de Dragoş Cojocaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *