Teatrul În Culise: Un ”REVELION CA ALTĂDATĂ”

Revelion ca altadata In Culise mic

COMUNICAT DE PRESĂ

Un ”REVELION CA ALTĂDATĂ” numai la Teatrul În Culise

”Tu ce faci de revelion?” Da, întrebarea care te bântuie încă de la începutul anului este acum mai prezentă decât oricând. Nu-ți fie teamă, te scoatem noi din asta!

Pe 31 Decembrie 2013, de la ora 20:00, te așteptăm în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 să petrecem împreună în centrul Bucureștiului, într-o atmosferă classy și underground, un ”Revelion ca altădată”. Pentru o petrecere de poveste, echipa din Culise îți creează cel mai bun mix: prieteni, teatru și comedie, muzică, mâncare, băutură și artificii (în suflet sau pe tavan) și toate acestea ”fără număr”.

Revelionul trebuie să fie unic și original. Și suntem siguri că ai fost la munte, la restaurant, în club, la prieteni sau acasă cu televizorul. Îți aduci aminte de celebrele revelioane cu mari actori români? Acum poți să participi și tu la unul, pentru că În Culise avem program de spectacol și comedie românească. Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, și platourile cu gustări reci – o explozie de gusturi și arome tradiționale. Urechile îți vor fi răsfățate de cântece live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când DJ-ul se va ocupa de muzică. N-am uitat nici de produsele de cofetărie, artificiile și baia de șampanie de care o s-avem parte la miezul nopții. Și pentru că atmosfera trebuie întreținută, Florin Frățilă și microfonul său se vor asigura că toată lumea se simte minunat.

Foarte important să-ţi iei simţul umorului cu tine pentru că te aşteaptă o noapte plină de neprevăzut.

Cu: Ionuţ Iftimiciuc, Alexandru Minculescu, Cristian Bajora, Maria Popovici, Florin Frăţilă, Ştefan Nistor, Regia: Cristian Bajora. Muzica: Mihai Mosoi şi Vasile Pitonov. DJ: Presler MC: Florin Frățilă

Biletele se pot achizitiona de pe www.bilete.ro sau de la sediul teatrului. Pentru informații și rezervări 021.320.20.59 sau 0735.026.762.

Până pe data de 15 Decembrie 2013 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.

Pe 31 Decembrie, începând cu ora 20:00, petrece la Teatrul În Culise un Revelion ca Altădată! Tu trebuie doar să trăiești revelionul, de restul ne ocupăm noi! Spectacol, muzică live, MC şi DJ, Open Bar şi Bufet Suedez până dimineaţa târziu.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, TvCity, Teatral.ro, Zile și Nopți, Orașul Meu, Ziarul Metropolis, Metropotam.ro, PeLipscani.ro, România Liberă, RoEvents, Calendar Evenimente, ArtWe, Port.ro, Concerte-azi.ro, IQool, Modernism, Diseară.ro, Anyplace.ro, ArtAct Magazine. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.