Teodora Roșu: Cum se duce totul dracu’ – Premiera unui spectacol despre trândăvia din cuplu

Cum se duce totul dracu - afis

COMUNICAT DE PRESĂ

Cum se duce totul dracu’ – Premiera unui spectacol despre trândăvia din cuplu

(part of 12 Days of Sins – eveniment aniversar În Culise)

 

 

Sâmbătă, 10 Ianuarie, de la ora 19:00, te așteptăm în noul ”acasă” – Bd. Hristo Botev nr. 25 la premiera unei comedii viguroase despre viața în cuplu – Cum se duce totul dracu. În cadrul evenimentul 12 Days of Sins acest spectacol este pus sub semnul păcatului trândăviei, ilustrând perfect felul în care oamenii uită să se mai iubească.

 

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai! Carpe diem!

 

Bazat pe un textul ”Crize” scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

 

Vă așteptăm Sâmbătă, 10 Ianuarie, de la ora 19:00 in bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să râdeți și să vă binedispuneți la premiera comediei Cum se duce totul dracu.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.