Teodora Roșu: Premieră GHENGBENG – lăcomia pentru comedie

Ghengbeng - afis

COMUNICAT DE PRESĂ

Premieră GHENGBENG – lăcomia pentru comedie

(part of 12 Days of Sins – eveniment aniversar În Culise)

 

 

Duminică, 11 Ianuarie, ora 19:00, În Culise te așteaptă în noul sediu de pe Bd. Hristo Botev nr. 25 la premiera unui spectacol dureros de amuzant – Ghengbeng. Fiind parte din evenimentul aniversar 12 Days of Sins, Ghengbeng este spectacolul al cărui păcat este lăcomia pentru comedie!

 

Căutăm cu disperare plăcerea și cumpărăm orice ne promite un pic de adrenalină. Sex, droguri, alcool și aventuri de-o noapte. Ghengbeng este spectacolul care scoate OMUL în față și îi accentuează într-un mod hilar calitățile și defectele de animal social. Și tu… te grăbești și întârzii, ai emoții și te frustrezi, iubești intens și înșeli, te îmbeți și uiți, mori ca să-ți amintești. Te-a prins vreodată controlorul fără bilet? Ai fost vreodată la doctor și-ai fost nevoit să dai șpagă? S-a rupt vreodată prezervativul și te-ai panicat? Noi vrem să-ți amintești de acele situații penibilo-terifiante și să râzi cu gura până la urechi! Ghengbeng este un colaj de momente actuale și comice ale generației ”in progress”. Relaxează și destinde, amuză și surprinde. Nerecomandat copiilor sub 16 ani.

 

Ghengbeng este un produs special realizat integral (regie, costume, décor) de actorii implicați în proiect. Prin intermediul acestui spectacol au vrut să aducă pe scenă momente amuzante din realitatea contemporană. Din distribuție fac parte Alexandru Minculescu, Maria Popovici, Paul Alexandru, Cristiana Ionita și Ionut Iftimiciuc, scenografia este realizată de Iulia Popescu, iar regia tehnică este asigurată de Bogdan Ionescu.

 

Vă așteptăm Duminică, 11 Ianuarie, de la ora 19:00 in bd. Hristo Botev nr. 25 (Copper’s Pub) să râdeți și să vă binedispuneți la premiera comediei Ghengbeng.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *