Text argumentativ: Importanța ideilor din lumea contemporană, de Alina Băcioiu

Din punctul meu de vedere, oamenii din societatea contemporană dețin o mare doză de creativitate în diverse domenii, cum ar fi: muzică, literatură, pictură, tehnologie. În prezent, ideile oamenilor pot circula mult mai rapid. Prin faptul că unele persoane și-au exprimat opinia, și-au pus planurile în practică sau și-au așternut ideile pe o hârtie este prezentată societatea contemporană.

Un prim argument îl constituie faptul că, prin marile gânduri și idei ale unor poeți, astăzi avem parte de o varietate de poezii valoroase ce ne ajută să ne regăsim întru totul. Nu numai poeziile și-au pus amprenta în societatea actuală, ci și operele literare epice care ne ajută să învățăm lucruri noi din experiețele personajelor. În ceea ce priveste acest aspect, literatura, scriitorii au contribuit mult pentru o societate mai bună, exprimându-și ideile.

Un argument secund: cel mai actual domeniu în care ideile nu se sfârșesc este tehnologia. Oamenii care se ocupă cu aceasta aduc foarte des o multitudine de idei ce contribuie la avansarea tehnologiei, dar totodată ajută și la evoluția societății. Pe de o parte, această avansare a tehnologiei are unele avantaje, unul dintre ele fiind de a facilita activități ale oamenilor, dar pe de altă parte are și dezanvantaje întrucât unii tineri din lumea contemporană nu-și mai dau silința in multe domenii, acest lucru prevenind faptul că tehnologia va domina în viitor.

În concluzie, fiecare idee adusă de scriitori, pictori, muzicieni si mulți alții a ajutat la formarea societății, a lumii actuale.

Un comentariu la „Text argumentativ: Importanța ideilor din lumea contemporană, de Alina Băcioiu

 1. Declaraţie de Iubire, fărâ discriminare

  O spun şi scriu, plin de fiori,
  Dar, nu m-aştept să fac furori,
  DOMNUL pe toţi ne-a creat Flori …
  Ergo : La mulţi ani – Fraţi şi Surori!

  Petre Cazangiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.