Vartan Arachelian şi Horia Brenciu se întâlnesc la „Generaţiile TVR”

generatiile-tvr-horia-brenciu-vartan-arachelian-si-cristina-soloc1

Vartan Arachelian şi Horia Brenciu se întâlnesc la „Generaţiile TVR”

Miercuri, 16 noiembrie, de la ora 20.00 la TVR 2 şi TVR HD

 

În această săptămână, în ciclul “TVR 60”, puteţi urmări ultima ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – ce aduce în faţa telespectatorilor de toate vârstele, pe câţiva dintre cei mai valoroşi oameni de televiziune  de ieri şi de astăzi.

 

Gazda acestei ediţii este Cristina Şoloc – care vă invită  să  fiţi  părtaşi la dialogul cu invitaţii săi :  Vartan Arachelian şi Horia Brenciu şi să urmăriţi imagini inedite, unele în exclusivitate, din arhiva TVR. Două astfel de exemple sunt: selecţiuni din prima apariţie televizată a lui Horia Brenciu pe plaja de la Costineşti (în care dansează în costum de baie pe muzica din  filmul “9 săptămâni şi jumătate”) sau imaginile de la prima vizită a Majestăţii Sale Regelui Mihai în TVR. 

 

Horia Brenciu: Am intrat în TVR ca un pitic în ţara uriaşilor… şi aici, în TVR, am prins primii şapte ani, din toate punctele de vedere. Aşa că pentru mine TVR a fost a doua porţie de „şapte ani de acasă”, Şi da, TVR a fost opepinieră” formidabilă – eu am plecat în 2000 din TVR şi atunci o simţeam formidabilă – toată lumea discuta despre Cerbul de Aur, despre Mamaia, toata lumea discuta despre emisiunile de anchetă de la TVR, despre emisiunea de cultură a lui Iosif Sava nu mai vorbesc de generaţia 70 – Vornicu, Bocăneţ şi aşa mai departeorice era de calitate.

 

 

În fiecare miercuri seară, timp de cinci ediţii, Generaţiile TVR aduce în faţa telespectatorilor oamenii micului ecran de ieri şi de astăzi care au marcat şi au evoluat în această „fabrică de vise”. Emisiuni care au făcut istorie, oameni care i-au schimbat faţa, întâmplări neştiute (în 60 de ani, se adună destule), informaţii inedite, lucruri de culise, topuri cu cele mai influente personalităţi, cam aşa s-ar defini Anul 60 al Televiziunii Române. Vă aşteptăm să-l descoperiţi”, este invitaţia Mariei Cristina Ţilică, producătorul şi realizatorul emisiunii Generaţiile TVR.

În prima ediţie, Iuliana Tudor a discutat cu Florin Brătescu şi Cătălin Măruţă, în a doua, Iulian Marciuc i-a avut ca invitaţi pe Cristiana Bota, Cornelius Roşiianu şi pe Corina Dănilă, în a treia ediţie, Andreea Marin a discutat cu Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu, iar săptămâna trecută Mihai Rădulescu a avut ca invitaţi pe Marina Almăşan, Mihai Tatulici şi Alexandru Mironov. Înregistrările ediţiilor difuzate pot fi urmărite pe portalul TVR+ în secţiunea “Generaţiile TVR”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.