Adina Vața: Despre forța miraculoasă a iubirii

images

Despre forța miraculoasă a iubirii

Iubirea este sentimentul cel mai important din viața unei ființe. Fără iubire, viața ar fi statică, incoloră și lipsită de orice strălucire.

Consider ca iubirea este motivul pentru care orice fiinta ar face sacrificii, ar renunta la propria fericire pentru cea a persoanei iubite.

Primul argument cu ajutorul caruia imi voi sustine parerea se refera la miracolele facute de iubire in cadrul familiei. De exemplu, atunci cand un copil este obraznic, rautacios, neascultator, parintii il pot alunga foarte usor din viata lor, dar acestia nu o fac deoarece iubirea pe care i-o poarta copilului este mai presus de orice nazdravanie, obraznicie sau orice alta prostie pe care acesta o face (,,Oamenii care se iubesc nu insista asupra greselilor celuilalt”). Aceasta iubire este prezenta in orice situatie. Indiferent de situatie, parintii isi vor iubi copii, iar acestia la randul lor isi vor iubi parintii.

Cel de-al doilea argument are legatura cu iubirea dintre necuvantatoare. Fie ca traiesc in haite extinse, largi, fie in unele restranse, iubirea dintre ele este mereu prezenta. Forta miraculoasa a iubirii se face vazuta ori de cate ori un membru al haitei are probleme. De exemplu, atunci cand un lup este atacat, ceilalti membrii ai haitei sar in ajutor, neconditionat. Acest sentiment se realizeaza atat intre membrii unei haite, cat si intre membrii unei specii. Un lup va apara mereu un alt lup, iubirea neconditionata intervenind instantaneu.

In concluzie, iubirea este cel mai puternic sentiment, forta sa fiind simtita tot timpul, in orice situatie, neconditionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *